Arian.Z (09-10-08), Armin-N (09-10-08), D J V A H I D (09-10-08), murizaki_2000 (09-10-08)
Administrator
دايي: كريم باقري را هم دعوت ميكنم
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران پيش از انجام تمرين عصر پنج شنبه در نشست خبري به پرسش خبرنگاران درباره تيم ملي فوتبال پاسخ گفت. علي دايي در اولين پرسش درباره ي خداحافظي "علي كريمي" از تيم ملي فوتبال گفت: دعوت از علي كريمي به تيم ملي فوتبال به خاطر افكار عمومي نبوده و گفتن اين حرف درست نيست.
در مورد دعوت از كريمي بايد بگويم كه اگر كريمي در دو سه بازي اخير خود آماده نشان نميداد و بازي درخشاني نداشت به تيم ملي فوتبال دعوت نميشد. با اين حال تيم ملي به بازيكناني نياز دارد كه همانند سرباز در خدمت تيم ملي باشند.
وي در ادامه درباره دعوت از بازيكنان ديگر به اردوي تيم ملي به ويژه پس از آسيب ديدگي آندرانيك تيموريان و خداحافظي علي كريمي گفت:
من همه بازي هاي ليگ را تماشا ميكنم، بايد بگويم كه بازيكنان آماده زيادي در ليگ وجود دارند كه ميتوانند به تيم ملي دعوت شوند كه ميتوانم از بازيكناني همانند محمد محمدي از پيكان، مهدي شيري و فريد عابدي از برق شيراز و ميثم بائو از ابومسلم را نام ببرم. اينها بخشي از بازيكناني هستند كه در آينده ميتوانند به تيم ملي دعوت شوند.
با اين حال در حال حاضر به دليل فرصت كمي كه در اختيار داريم نميتوانم در تركيب تيم تغيير عمدهاي را ايجاد كنم.
دايي درباره "کريم باقري" نيز گفت: با اوصحبت کرده ام. او به تيم ملي دعوت خواهد شد. اگر امروز در تمرينات نيست به خاطر مصدوميتش است. باقري را پس از رفع مصدوميت دعوت خواهم کرد.
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران درباره ي كره شمالي حريف روز چهارشنبه تيم ملي ايران در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2010 هم گفت: اين تيم را به خوبي آناليز كردهايم، آنها در كارهاي هجومي بسيار خوب هستند و از خط حمله خوبي برخوردارند. آنها در خط حمله از سه بازيكن بسيار خوب برخوردارند با اين حال در كارهاي دفاعي بسيار آسيب پذير هستند. نقطه قوت كره شمالي ضد حملههاي خطرناك آنهاست.
دايي درباره اين بازي ادامه داد: اينكه مردم انتظار داشته باشند برابر كره شمالي به پيروزي برسيم با توجه به اينكه اين بازي در خانه انجام ميشود انتظار به جايي است. از همه ميخواهم براي حمايت از تيم ملي به ورزشگاه بيايند و تيم ملي را همچون هميشه حمايت كنند.
وي در بخش ديگري از صحبتهاي خود به رخدادهاي اخير باشگاه سايپا اشاره كرد و گفت: در بازي با كوروفچي اشتباهاتي صورت گرفت كه نبايد انجام ميشد. اختلاف سايپا با اين تيم 8 گل نبود حتي تيمي از ليگ دو ايران هم از آنها 8 گل نميخورد. با اين حال من هم جزئي از باشگاه سايپا هستم و به عنوان عضوي از هيات مديره اين باشگاه در اشتباههاي آنها دخيل هستم. با اين حال من در چند روز گذشته در خارج از كشور بودهام و در تصميم گيريهاي آنها و در جلسههاي هيات مديره شركت نداشتم با اين همه تصميمهاي آنها را ميپذيرم.
دايي درباره سايپا همچنين گفت: در نشست هيات مديره تصميم گرفته شده تا ليتبارسكي در تيم بماند و به كارش ادامه دهد ضمن آنكه جواد منافي و فروزاني به عنوان دستيار بار ديگر با او كار خواهند كرد.
دايي درباره دعوت از بازيكنان خط دفاعي سايپا با توجه به عملكرد آنها در چند بازي اخير هم گفت: مبناي دعوت بازيكنان دو تيم ملي شايستگي آنها بوده است. همه آنهايي كه به تيم ملي دعوت شدهاند شايستگي دعوت را داشتهاند.
در تمرينات تيم ملي بازيكناني كه در بازي روز چهارشنبه پرسپوليس و ابومسلم خراسان شركت داشتند به طور جداگانه به انجام ريكاوري مشغول بودند . ديگر بازيكنان پس از گرم كردن به دو گروه تقسيم شدند و اين دو گروه از بازيكنان زير نظر علي دايي و افاضلي به انجام كار با توپ و تمرين پاسكاري پرداختند
پرسپولیس نیوز
Arian.Z (09-10-08), Armin-N (09-10-08), D J V A H I D (09-10-08), murizaki_2000 (09-10-08)
سکه جام جهانی پاداش قطبی به مازیار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
افشین قطبی ظهر امروز پس از حضور در رستوران هتل پارس در حضور بازیکنان، کادر فنی و مسئولان باشگاه، پاداش ویژه ای به مازیار زارع داد.
افشین قطبی به دلیل انجام کامل دستورات سرمربی در دیدار دربی 65 به مازیار زارع هدیه ای ارزشمند و ویژه داد. وقتی قطبی به سمت مازیار زارع رفت، بازیکنان فکر کردند قطبی می خواهد یک سکه طلا به مازیار بدهد اما هدیه سرمربی پرسپولیس خیلی مهمتر و نفیس تر بود. سکه جام جهانی 2006 آلمان هدیه ای بود که افشین قطبی به بازیکن ارزنده تیم پرسپولیس اهدا کرد.
قطبی پس گرفتن عکس و صحبت در مورد آن سکه به مازیار گفت: خیلی خوب از آن نگهداری کن و قدر آن را بدان چون این هدیه، ارزش کاری را که تو انجام دادی را برایت تداعی می کند.
Armin-N (11-10-08), M A H R A D (11-10-08)
|
|
علی دایی با كريم باقری وارد مذاكره شد
سرمربي تيم ملي كشورمان طي مذاكره اي
كه با كريم باقري داشته، اعلام كرده كه در صورت
بر طرف شدن مصدوميت باقري تيم ملي پذيراي
وي خواهد بود.
پس از اعلام شدن فهرست اسامي بازيكنان تيم ملي از سوي علي دايي باز هم جاي خالي كريم باقري هم تيمي سابق وي و بازيكن باسابقه پرسپوليس كاملاً محسوس بود، اما به گفته خود سرمربي تيم ملي دعوت نشدن باقري فقط و فقط به دليل مصدوميت بوده و در صورت برطرف شدن اين مشكل كريم باقري نيز به تيم ملي دعوت خواهد شد.
علي دايي طي صحبتي كه با كريم باقري داشته اين موضوع را به وي اعلام كرده كه تيم ملي پذيراي باقري خواهد بود.
آخرین ویرایش توسط Arian.Z در تاریخ 10-10-08 انجام شده است
Armin-N (11-10-08)
رحمان رضايي درآستانه پيوستن به پرسپوليس !مذاكرات مديران تيم فوتبال پرسپوليس تهران با رحمان رضايي مدافع سابق تيم ملي براي پيوستن به اين تيم آغاز شد.
صبح امروز (شنبه) با تاييد حسين هدايتي رييس هيات مديره باشگاه پرسپوليس مذاكره اين باشگاه با رحمان رضايي مدافع سابق تيم ملي شروع شد و ظاهرا طرفين به توافقات اوليه نيز دست پيدا كرده اند.
رحمان رضايي طي چند فصل گذشته در ليگ سري A ايتاليا توپ مي زد اما در فصل جديد در هيچ تيمي حضور ندارد و مديران پرسپوليس بعد از ضعف شديدي كه در خط دفاعي تيمشان احساس كردند،باب مذاكره رابا اين بازيكن آغاز كردند.
يكي از نزديكان رحمان رضايي نيز جريان مذاكره يكي از اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس را تاييد كرد.
گفتني است حسين هدايتي رييس هيات مديره پرسپوليس كه در اين فصل موفق شد علي كريمي را جذب كند اصرار خاصي به جذب رحمان رضايي دارد و به نمايندگان اين باشگاه تاكيد كرده كه تحت هر شرايطي بايد با رحمان رضايي به توافق برسد.
Armin-N (11-10-08), M A H R A D (12-10-08), murizaki_2000 (12-10-08)
Administrator
سلام
ممنون مجید جان بابت خبرها
والا من تا اونجایی که اطلاع دارم خبر بالا تکذیب شد
نمیدونم این تکذیب هم از همون تکذیب هاییه که از صدتا تائید بهتره ؟!
Arian.Z (12-10-08), Armin-N (11-10-08), murizaki_2000 (12-10-08)
مذاكره با رحمان رضايي را تكذيب نميكنيمسخنگوي هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: حسين هدايتي به عنوان رئيس هياتمديره ميتواند با هر بازيكني مذاكره كند ولي مراحل نهايي شدن يك قرارداد و پيوستن يك بازيكن به تيم فقط بايد از طريق داريوش مصطفوي انجام شود.
مجيد فرخزادي گفت:مذاكره با بازيكن كانال خاص خودش را دارد و بايد به صورت كاملاً قانونمند انجام شود. از دو كانال مستقيم و غير مستقيم ميتوان با يك بازيكن وارد مذاكره شد، كانال هاي غير مستقيم مثل واسطه هاي يك شخص و بازيكن هستند كه البته اعتبار خاصي ندارد اما مذاكرات مستقيم فقط از طريق مديرعامل يك باشگاه انجام مي شود و بايد به آن احترام گذاشت.
وي ادامه داد: ما جريان مذاكره و تمايل به جذب باشگاه پرسپوليس نسبت به رحمان رضایی را تكذيب نمي كنيم ولي هرگونه مذاكره اي بايد فقط از طريق شخص مديرعامل انجام شود.
فرخزادي خاطرنشان كرد: فقط زماني مي توان از حضور قطعي رحمان رضايي در پرسپوليس حرف زد كه داريوش مصطفوي به عنوان مديرعامل مذاكره با وي را شروع كرده باشد.
عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس در خصوص مذاكرات باشگاه پرسپوليس با رحمان رضايي گفت:به هر حال رضايي بازيكن بزرگي است و پرسپوليس به اين نوع بازيكنان احتياج دارد اما بايد چند روزي صبر كرد تا همه چيز به طور كامل مشخص شود.
Armin-N (12-10-08), M A H R A D (12-10-08)
کاربر شهرسختافزار
توافق نهايي صورت گرفت
رحمان رضايي دومين خريد بزرگ پرسپوليس
خبرگزاري فارس: مديربرنامه هاي مدافع سابق تيم ليوورنو ايتاليا با مسئولان باشگاه پرسپوليس تهران به توافق نهايي دست يافت.
به گزارش خبرگزاري فارس، مذاكرات مسئولان باشگاه پرسپوليس با رحمان رضايي براي حضور اين بازيكن نتايج موفقيت آميزي داشت و گفته مي شود اين بازيكن به زودي با پرسپوليس قرارداد منعقد مي كند.
حسين هدايتي امروز گفت و گويي 2 ساعته با مدير برنامه رحمان رضايي (پدر همسرش) انجام داد و با وي به توافق رسيد.
مدير برنامههاي رضايي در تماس تلفني به وي اعلام كرد تا دو روز آينده به تهران آمده و قرارداد خود را به صورت رسمي با پرسپوليس امضا كند.
اين بازيكن پس از اتمام دوران حضورش در ليگ ايتاليا به دنبال بازي در ليگ ايران است و پس از علي كريمي دومين خريد بزرگ پرسپوليس در فصل جاري محسوب مي شود.
Arian.Z (16-10-08), Armin-N (13-10-08), M A H R A D (16-10-08)
کاربر شهرسختافزار
ایولا
عالیه
ایشالا ضعف خط دفاعی داره جبران میشه
گفتم باخت قبلی لازم بود واسه اینکه به فکر بیفتن گفتین نه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Arian.Z (16-10-08), M A H R A D (16-10-08)
|
|
Administrator
به سلامتی بادامکی هم دوباره به جمع بازیکنا پیوست ...
بادامکی : کاملا آماده ام
حسين بادامكى هافبك تيم پرسپوليس گفت: با پايان يافتن دوران مصدوميتم به تمرينات پرسپوليس برگشتم و به طور حتم جايگاه ثابت خود را در تيم پيدا مى كنم.
وى افزود: از همه لحاظ آماده هستم و دردى احساس نمى كنم و براى بازى مقابل فولاد كاملا آماده ام.
او همچنين در مورد دورى از تيم گفت: بعضى ها بر اين باورند كه با مصدوميت كريم باقرى، من به جايگاه اصلى ام خواهم رسيد اما من، اين عقيده را ندارم و چنين رقابت هايى را دوست ندارم؛ مطمئن هستم كه بازيكن ثابت پرسپوليس مى شوم و در حال حاضر رقابت در تيم ما خيلى زياد است كه اين به نفع پرسپوليس است، فقط اميدوارم كه با اين شرايط مشكل حاشيه اى به وجود نيايد.
نيكبخت: شايد سرماخوردگى مانع از حضورم در بازى فولاد شود
عليرضا نيكبخت هافبك تيم فوتبال پرسپوليس طى اظهار نظرى گفت: دچار سرماخوردگى شدم و به احتمال فراوان بازى مقابل فولاد خوزستان را از دست خواهم داد.
وى افزود: پزشك تيم فوتبال پرسپوليس معتقد است من نمى توانم تيم را براى بازى مقابل فولاد خوزستان همراهى كنم اما در صورتى كه شرايط جسمانى من مناسب باشد به طور حتم با دستور پزشك و كادر فنى در مسابقه شركت خواهم كرد.
وى خاطرنشان كرد: به اعتقاد من تيم فولاد با وجود اينكه نتايج قابل قبولى در ليگ برتر نگرفته اما از تيم هايى است كه فوتبال را زيبا بازى مى كند و اميدوارم پرسپوليس پس از ناكامى مقابل ابومسلم بتواند ۳امتياز بازى را كسب كند
پرسپولیس نیوز
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 16-10-08 انجام شده است
سلام چطوری آقا مهراد خوبی من یکی دو روز بود گرفتار مغازه بودم شرمنده نتونستم اطلاعاتی در اختیارتون بزارم
ولی از اینکه رحمان داره به جمع بچه ها می پیونده خیلی خوشحالم برد بازی بعدی از آن ماست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Arian.Z در تاریخ 18-10-08 انجام شده است
M A H R A D (16-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks